a.vanschilt@careforwomen.nl

Vermoeidheid

Onverklaarbare vermoeidheid

Daar is wat aan te doen!

Je hoort en leest steeds vaker over mensen die vaak moe of zelfs continu lusteloos zijn en leiden aan ernstige vermoeidheidsklachten. Ze slapen normaal of zelfs relatief lang, ze eten naar eigen zeggen goed en ze bewegen regelmatig, maar toch zijn ze – zonder zich aanmerkelijk in te spannen – snel moe en futloos. Het kan je leven drastisch verzieken wanneer je nergens energie voor op kunt brengen door vermoeidheidsklachten. Lusteloosheid, (onverklaarbare) vermoeidheid en een voortdurend gebrek aan energie: vroeger bruiste je van de energie, tegenwoordig kost het allemaal veel moeite…

Als je zonder aanwijsbare reden vaak moe en lusteloos bent, dan kan ik dmv. een vermoeidheidsconsult uitzoeken waar de klachten vandaan komen. Aan de hand van een speciale (digitale) vragenlijst, een bloedonderzoek (waarin o.a. vitamine D, foliumzuur, B12 en HB worden bepaald) en eventueel een schildkieronderzoek.

Aan de hand van deze waardes en de uitkomst van de vragenlijst, maak ik een behandelplan dat past bij jou en je leefstijl. Met een gerichte behandeling, leefstijladviezen, supplementen, aanpassingen in het voedingspatroon en eventueel aanvullende onderzoeken, zorg ik ervoor dat jij je snel minder moe voelt. Blijven rondlopen met vermoeidheidsklachten is dus vaak helemaal niet nodig.

 • Annette van Schilt


  Care for women specialiste
  tel. Haps: 0485 – 212 642
  tel. Grave: 0486 – 471 619

 • Praktijkadres


  Haps

  Kampsestraat 33A
  5443AJ, Haps


  Grave

  Arnoud van Gelderweg 105
  5361 CV, Grave

 • Afspraak maken

  Maak makkelijk en snel jouw afspraak 24 uur per dag via de online webagenda.

  Afspraak maken
 • Scroll naar top